Trap renovatie


Een traprenovatie is een ware trend. Dit komt doordat het een relatief eenvoudige, maar zeer degelijke manier is van het opknappen van een oude versleten trap. Vooral trappen waar oude vloerbedekking op heeft gezeten zijn een crime om weer mooi te krijgen. Denk aan het afbijten van de lijmresten met speciale chemische middelen. Vervolgens moet de gehele trap kaal geschuurd worden voor een optimaal resultaat. Dit alles kan achterwege gelaten worden wanneer u kiest voor een renovatie door Stefig. Door middel van overzet treden gemaakt van het materiaal dat u zelf kiest word de trap weer als nieuw!

 

Uiteraard kan kaal maken en opnieuw beitsen of lakken ook. Stefig beschikt over de juiste apparatuur en ervaring om dit voor u te doen. Dit bespaard u veel moeite en ellende. Vanwege de hedendaagse sneldrogende lakken kan een trap vaak al binnen 1 of 2 dagen weer als nieuw zijn!

 

Wilt u uw trap laten renoveren? Wij adviseren u graag in de beste keuze zodat u weer jaren kunt genieten van uw nieuwe trap!