Interieur

Altijd al op zoek geweest naar het perfecte meubelstuk voor in huis of op kantoor?

Heeft u al die tijd nergens kunnen vinden wat u zocht?

Meubelmaatwerk biedt altijd de gepaste oplossing voor iedere situatie.

U kunt uw eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen u ook adviseren. Alles is mogelijk in de wereld van maatwerk!


KASTEN OP MAAT

 

Met een kast op maat kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten. Stefig maakt alle soorten kasten op maat! Van kledingkast tot boekenkast. Alles is mogelijk.

Bekijk onze kasten op maat.


AUDIOMEUBELS

 

Wilt u af van alle snoeren die in het zicht liggen? Of vind u het storend om die dvd-hoesjes te zien liggen? Dan is een audiomeubel op maat laten maken de oplossing!

Bekijk onze audiomeubels.


CINEWALLS

 

 

De trend van het moment: de cinewall!

Een strak vormgegeven kast waarin een televisie, soundbar en sfeerhaard veelal centraal staan. Zoekt u een cinewall op maat? Wij denken graag met u mee!

Bekijk onze cinewalls.


RADIATOR OMBOUW

 

Is die radiator altijd al een doorn in het oog geweest? Wilt deze op een fraaie manier weggewerkt hebben en aan laten sluiten bij de rest van uw interieur?

 Bekijk onze radiator ombouwen

EETTAFELS

 

De perfecte tafel is lastig te vinden. Te groot, te klein, niet het juiste materiaal.

Waarom niet een op maat laten maken die voldoet aan uw wensen?

Bekijk onze eettafels.


SALONTAFELS

 

De juiste salontafel maakt uw zithoek compleet. Heeft u iets moois gezien of heeft u zelf een ontwerp bedacht? Wij voeren uw ideeën graag uit!

Bekijk onze salontafels.WANDPLANKEN

 

Uw interieur compleet maken met een wandplank met blinde bevestiging. Een fraaie en praktische oplossing voor elke ruimte in huis!

Bekijk onze wandplanken.


KAMER EN SUITES

 

Een kamer en suite is niet alleen voor in een jaren '60 woning. Het is een hip product en word ook steeds vaker in moderne huizen toegepast.

Bekijk onze kamer en suites.


KEUKENS

 

Houdt u van koken en altijd al uw droomkeuken willen hebben? Wij denken graag met u mee om elke centimeter optimaal te benutten. 

Bekijk onze keukens.


BUREAU'S

 

Een goede werkplek bevorderd uw productiviteit. Laat daarom een bureau op maat aanmeten en werk lekkerder dan ooit tevoren!

Bekijk onze bureau's.


BEDDEN

 

Iedereen weet dat het matras het belangrijkste onderdeel is van het bed voor een goede nachtrust. Maar de uitstraling van uw bed doet ook iets met uw gemoedstoestand. Met een bed op maat kunt u een uniek element toevoegen aan de slaapkamer!

Bekijk onze bedden.


BADKAMERMEUBELS

 

Een wastafel is onmisbaar in de badkamer. Waarom kiezen voor een standaard meubel? Met een op maat gemaakt meubel heeft u net even iets anders dan de rest.

Bekijk onze badkamermeubels.


WINKELINRICHTING

 

Een aantrekkelijk ingerichte winkel zorgt ervoor dat  winkelend publiek naar binnen gelokt word en dat bestaande klanten graag bij u terugkeren. Stefig helpt u graag bij het inrichten van uw winkel of bedrijf.
Bekijk onze winkelinrichtingen.


OVERIGE MEUBELS

 

Er zijn altijd meubelstukken of interieur aanpassingen die niet veel voorkomen of in een bepaalde categorie horen. Vaak meer mogelijk dan op voorhand gedacht word. Vraag gerust naar de mogelijkheden als u niet kunt vinden wat u zoekt.


Bekijk onze overige meubels.