Kasten op maat


Stefig specialiseerd zich in het maken van kasten op maat

 Of het nu gaat om schuifdeurkasten, draaideurkasten, trapkasten, of wandkasten. Voor elke ruimte is een oplossing te bieden, en Stefig helpt u hier bij! Heeft u al een idee voor een mooie kast op maat? Neem contact op met Stefig om uw idee verder uit te werken. Of neem een kijkje in 1 van de fotoalbums om inspiratie op te doen.


DRAAIDEURKASTEN

 

Met een draaideurkast bent u verzekerd van optimale inwendige kastruimte. Vanwege de enorme keuzes in materialen, afwerking en uitstraling is er gegarandeerd een kast te ontwikkelen die volledig aansluit op uw wensen.

Bekijk onze draaideurkasten.


SCHUIFDEURKASTEN

 

Met een schuifdeurkast kunt u in een krappe ruimte toch een behoorlijke opbergkast kwijt. Kies voor de trend van nu en ga voor een "barndoor" railssysteem. Of laat uw eigen creativiteit de vrije loop en laat dit realiseren door Stefig-maatwerk in hout!

Bekijk onze schuifdeurkasten.

 


KASTEN ONDER SCHUIN DAK

 

Een kast onder schuin dak maakt in een handomdraai van een onbruikbaar stukje ruimte een gigantische opbergmogelijkheid. Zowel draaideuren als schuifdeuren zijn mogelijk.

Bekijk onze kasten onder schuin dak.

Inloopkasten

 

Een inloopkast is de droom van iedere vrouw. Heeft u net dat ene kamertje over? Of zijn de kinderen inmiddels uit huis? Tover een kamer om tot inloopkast. Hiermee creëert u dat hotel-chique gevoel in uw eigen huis! 

Bekijk onze inloopkasten.


WANDKASTEN

 

Een mooie strakke kast met tv-nis. Of juist een houten vakkenkast.
Of toch een combinatie van beiden? Een wandkast combineert functionaliteit en uitstraling. Een echte eye-catcher in de ruimte!

Bekijk onze wandkasten.


TRAPKASTEN

 

Misschien wel een van de meest praktische kasten in het huis. Uw voedselvoorraad, stofzuiger of andere huisraad worden makkelijk uit het zicht ontnomen met een op maat gemaakte trapkast. Geen onnodige spullen meer in het zicht dankzij deze multifunctionele opbergkast.
Bekijk onze trapkasten. 


HALKASTEN

 

Altijd al de jassen en schoenen uit de gang willen hebben, maar nooit een geschikte plek kunnen vinden om ze te laten? Met een halkast op maat word elke centimeter optimaal benut zodat jassen en schoenen netjes achter deuren verdwijnen.

Bekijk onze halkasten.


OVERIGE KASTEN

 

Heeft u een eigen creatief ontwerp voor en kast gemaakt en wilt u deze graag door ons laten produceren? Of bent u op zoek naar inspiratie?
Bekijk onze overige kasten.